Swift Football School

Swift Football School

In het seizoen '18/'19 maakt Swift een start met een extra trainingsaanbod voor onze jeugd. In de praktijk blijken veel kinderen extra (techniek)trainingen te volgen buiten onze club. 

In ons reguliere aanbod van de jeugdopleiding besteden trainers natuurlijk ook aandacht aan techniek. Dat gebeurt bij de allerjongsten met name door te trainen en spelen in kleine ruimtes en dan in de groep specifiek aandacht te besteden aan technische aspecten. Ook trainers in de bovenbouw werken aan techniek. 

Met het aanbod van technische trainingen via de Swift Football School bieden we iets extra's. Ten eerste gebeurt dit in groepjes van slechts 4 spelers, is er dus veel meer ruimte voor individuele aandacht en kan er worden gewerkt aan individuele leerpunten. Voor de reguliere 'team' trainer is dit veel lastiger vanwege de grotere groep. 

Ten tweede is het ook gewoon extra. Regulier trainen de kinderen 2x per week in onze jeugdopleiding. Dit extra intensieve uur is dan een investering in beter leren voetballen. De techniektrainingen worden verzorgd door toptrainers, performance trainers, professionele scouts en soms ex-profvoetballers. 

Kosten

De kosten voor deelname zijn €70 per 4 weken en dit bedrag wordt vooraf en direct afgerekend met de voetbalschool. We starten vanaf 4 december 2018 en er is beperkt capaciteit. Er is plek voor maximaal 4x4 spelers per uur. We starten met twee momenten: 

  • maandag van 18.30 tot 19.30 uur en 
  • maandag van 19.30 tot 20.30 uur. 

Aanmelden

Opgeven kan direct bij Rene Mosch, hoofdtrainer van de Swift Football School, per whatsapp of sms: 06-11017277. 
Voor vragen kunt u ook terecht bij onze HJO: Milano van den Burg.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!