AVV Swift Nieuwsbrief December 2019

AVV Swift Nieuwsbrief December 2019

Nieuwsbief Swift Jeugd, December 2019

door jeugdvoorzitter Cor Verhoeff

 

Sinterklaas

Donderdag 5 december is de Sint weer in t land

Geen jeugdtrainingen op deze dag vanuit onze kant!

Zodat iedereen thuis, met het hele span

Van het heerlijke avondje genieten kan

Jeugd(commissie) heeft een nieuwe jeugdvoorzitter

Graag stel ik u voor aan de nieuwe jeugdvoorzitter van Swift: Mirjam Mazurel.

Mirjam een heeft een mooie vrijwillige staat van dienst bij de club, een zoon die er al lang voetbalt en de juiste CV. Mijn voorzitterschap was tijdelijk bij aanvang, dus ik ben ook heel blij dat ik met een gerust gevoel het stokje kan overdragen. En ik wil iedereen bedanken voor mijn mooie tijd bij de jeugd!

 

Spreekuur Jeugdcommissie

Tijdens het actieve seizoen houdt de jeugdcommissie op elke maandag van 18.00 tot 19.00 uur een spreekuur. U kunt daar al uw vragen of opmerkingen kwijt zonder afspraak vooraf.

 

Algemene Ledenvergadering maandag 25 november j.l.

Op de recente algemene ledenvergadering is het nieuwe jeugdbeleidsplan 2020-2024 kort gepresenteerd. Voor iedereen die het wil nalezen is het nu ook te vinden op de Swift website: link

 

Winterstop

Van 15 december 2019 t/m 5 januari 2020 zijn er geen jeugdtrainingen en wedstrijden op de club. Kantine is die dagen ook gesloten en er is geen kunstlicht. Op 6 januari beginnen alle trainingen weer.

 

Nieuwe trainer gezocht voor JO15-3

Camiel Hageman gaat ons jammer genoeg in december verlaten omdat hij in Rotterdam gaat wonen en werken. We zijn op zoek naar een vervanger vanaf januari.

 

Nieuw gemengd O7-team per januari 2020

In januari komt er uit de Junior League weer een nieuw, én gemengd, team aan: 6 + 2 meisjes. Er zullen geen verschuivingen bij de huidige O8-teams hierdoor plaats vinden omdat dit team een ander geboortejaar heeft.

 

Motoriek, Voetenwerk looptraining

Bij de meiden heeft u het misschien al kunnen zien: Swift is begonnen met een nieuw soort extra techniek training als proef op motoriek, voetenwerk en hardlooptechniek. Dit is goed voor de houding en tegen mogelijke blessures, en dit willen we voor de gehele jeugd volgend seizoen gaan aanbieden.

 

Voetbal.nl app en vrijwilligersdiensten

Het kan niemand ontgaan zijn dat er dit jaar veel meer berichten via de voetbal.nl app worden gedeeld. Zo werkt de club actiever met de berichtenservice in de app en stond bij-voorbeeld de ALV met stukken hier aangekondigd.  Wij blijken niet de enigen te zijn, de KNVB zet er ook steeds meer berichten in.

 

Toch zijn we terug naar de vaste indeling per team voor de onderbouw bij de bardiensten: Daar bleek de app door de manier waarop die gebruikt wordt niet afdoende. De indeling staat op de website, ieder team levert voor de ingedeelde zaterdag het verplicht aantal

vrijwilligers.

 

De Nationale Voetbaldag komt eraan

Op zaterdag 13 juni 2020 vieren we de eerste Nationale Voetbaldag in Nederland. Hier wil de KNVB met alle amateurclubs de grootste viering van het amateurvoetbal ooit van maken. De insteek: Door heel Nederland nodigen clubs leden en niet-leden uit voor een gezellig toernooi en een lekker feestje. Elke club maakt er iets bijzonders van om te laten zien dat voetbal veel meer is dan een spelletje. En wat deze clubs betekenen voor hun leden... en de buurt.

 

Swift wil dit graag vieren met een jeugdtoernooi met voor de 08-015 in stijl van het EK. Met veel nevenactiviteiten voor ouders en de buurt. Houd dus bij alle jeugdteams dit weekend vrij van toernooien, want deze leeftijdsgroep wordt voor het Swift-toernooi automatisch ingedeeld.

 

In Amsterdam valt dit samen met een wedstrijd van het Oranje elftal in de Johan Cruijff Arena op het EURO2020 toernooi. En met veel extra activiteiten. Dus de hele stad staat in het teken van het EK.

  

Korte mededelingen:

-         Op 27 december is er een Talentdag voor de jeugd in Sporthallen Zuid. Meer informatie op de website.

-         Ook is er weer een voetbal winterkamp in de kerstvakantie. meer informatie en inschrijven kan op: https://www.avvswift.nl/1542/winterkamp2019/

 

Wij willen alle jeugd en ouders alvast een mooie decembermaand met een paar prachtige feestdagen toewensen!

En in het nieuwe jaar gaan we er weer tegenaan met zijn allen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!