Sponsorbeleid - AVV Swift

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid

Sponsorbijdrage
AVV Swift hanteert als uitgangspunt dat er voor iedere vorm van sponsoring een bijdrage wordt gevraagd. Hierbij proberen wij een passende oplossing te vinden die past binnen jouw budget en communicatiedoelstellingen.

Passend binnen ieder budget
Al vanaf EUR 300 kun je shirtsponsor worden van een van de jeugdelftallen of een lager seniorenteam, maar wij bieden ook uitgebreide pakketten aan als u op zoek bent naar een groter- en intensiever bereik. Dit noemen wij onze CLUBsponsoren.
Deze ‘CLUBsponsor’ pakketten vallen binnen bepaalde categorieën, oplopend van; brons, zilver, goud, platinum en diamant.
Daarnaast hebben wij ook een mogelijkheid om (mede)hoofdsponsor te worden.
Sponsoring vindt soms ook (gedeeltelijk) plaats via gesloten beurzen; door middel van  zogenaamde barterdeals proberen wij een creatieve ‘win-win’ oplossing te bedenken.

Jouw bijdrage wordt breed ingezet
Een substantieel deel van de sponsoropbrengsten geven wij het volgende seizoen weer aan alle afdelingen binnen de vereniging; dit voor diverse activiteiten die buiten de “normale” budgetten vallen. Het zijn dus niet alleen de selectieteams die profiteren van jouw bijdrage.

Maatschappelijke rol  
Om onze maatschappelijke rol zo breed mogelijk te vervullen zet AVV Swift zich ook in voor diverse goede doelen, welke met name gericht zijn op kinderen. Denk hierbij aan de opbrengst van een goede doelenloterij, waarbij de winkeliers en bedrijven zorgen voor een goed gevulde prijzentafel.

Sponsorbeleid en sponsorcommissie

 Sponsorbeleid en sponsorcommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!