Olympiaplein 31 A
1077CL
AMSTERDAM
tel. 020-6764074

Voor de de 2x op rij wint de zaterdag 1 met 5-1. Dit keer was het “slachtoffer” Noordscheschut en was het Olympiaplein het decor van een riante zege. Door deze ruime overwinning is het eerste verzekerd van lijfsbehoud en speelt het volgend seizoen wederom in de Hoofdklasse. Een prettige conclusie met nog twee interessante wedstrijden te gaan.

Aan de uitwedstrijd tegen Noordscheschut, een gelijkspel, waren de herinneringen vooral dat die wedstrijd gewonnen had moeten worden. Met die gedachte was het extra fijn dat de 1-0 voorsprong na 5 minuten spelen een feit was. En toen het scorebord na 45 minuten een 4-0 voorsprong voor Swift liet zien was de buit dit keer bij de thee al binnen.

De tweede helft was een uitgelezen kans om jonge talenten speelminuten te gunnen. Onder andere 019-1 speler Kay Zhe van Es kwam binnen de lijnen en maakte daarmee zijn debuut in het eerste. Dat zowel Noordscheschut als Swift wisten te scoren in het tweede gedeelte was louter voor de statistieken.

Doelpuntenmakers vandaag waren Carlos Groen & Koen Fokkema beiden 2x en eenmaal Daan Sutorius.

Zaterdag 28 mei wacht de stadsderby bij en tegen de Dijk. De week erop, de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Flevo Boys.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!