Nieuws I AVV Swift

Nieuws I AVV Swift

AVV Swift is verheugd om te kunnen meedelen dat Jimmy Simons volgend seizoen (2022/2023) de hoofdtrainer is van het vlaggenschip van de vereniging, het eerste zaterdag team.

 Jimmy Simons (51 jaar) is een voormalig Nederlands prof-voetballer van Surinaamse komaf en woont in de hoofdstad.

Simons heeft als speler de clubkleuren van onder andere Sparta Rotterdam, FC Lisse, Rijnsburgse Boys en SV Huizen vertegenwoordigd. Daarna is Simons met zijn trainerscarrière gestart. Allereerst bij ADO ’20 (ass. trainer) en via SV Argon, SV Hoofddorp, FC Almere bij FC Rijnvogels terecht gekomen.

AVV Swift meent dat zij met Jimmy Simons de juiste persoon heeft gevonden om vanaf het nieuwe seizoen (2022/2023) de hoofdmacht van de vereniging te leiden en volgt daarmee in de zomer Martin de Groot op.

Het bestuur van AVV Swift wenst Jimmy hierbij veel (club)plezier, maar vooral veel succes toe.

Op naar een mooie samenwerking!

Bestuur AVV Swift

Start samenwerking Swift en Simons

Swift en Simons vinden elkaar voor volgend seizoen

15 januari 20:45  AVV Swift is verheugd om te kunnen meedelen dat Jimmy Simons volgend seizoen (2022/2023) de hoofdtrainer is van het vlaggenschip van de vereniging, het eerste zaterdag team.meer »

353x gelezen


ALV dinsdag 22 juni 2021

14 juni 23:45  .meer »

276x gelezen

De Swift Football School zomerkampen komen er weer aan!

9 juni 22:00  Deze zomer beleef je de voetbalweek van je leven op het prachtig gelegen sportpark Olympiaplein! Onze beste trainers geven een week lang gevarieerde en intensieve trainingen voor iedereen. We hebben een programma voor verschillende soorten spelers. Een recreatief kamp waar spelplezier het belangrijkste is, een voetbalkamp om jezelf te verbeteren en een advanced kamp voor de toptalenten.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!