Zaterdag 6

Zaterdag 6

Swift 6 Kampioenen
Swiffie 6, op de foto kampioen van 2016-2017 in de 4e klasse, speelt gelukkig alweer 2 seizoenen op het 3e niveau. Het technisch hart heeft in de transferperiode zo goed als iedereen aan boord gehouden en heeft enkele spelers (terug) gehaald.

WE ZIJN ECHTER WEL PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE KEEPER!

 Denk jij onze nieuwe keeper te zijn of weet je iemand voor ons, stuur Jasper of Martin een berichtje.

Ons logo


Contactpersonen

 

Coach/Trainer Martin Smits 0620687581 mewsmits@hotmail.com
Trainer/Coach Jasper Nijveldt 0618887498 jasper.nijveldt@gmail.com
Aanvoerder Adriaan Rottenberg
Sfeermanager Casper-Jan Brouwer
Eddie the Eagle Freek van Kaam

  
MAAK Advocaten 

Met trots dragen wij sinds het seizoen 2017-2018 het logo van MAAK Advocaten op onze wedstrijdshirts en trainingspakken. 

MAAK Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met een duidelijke focus op de maakindustrie. MAAK adviseert en vertegenwoordigt binnen- en buitenlandse maakbedrijven op het gebied van (product)aansprakelijkheid, commerciële contracten en privacy & databescherming (AVG | GDPR). De specialisten van MAAK stellen overeenkomsten en voeren onderhandelingen en procedures.

https://maakadvocaten.nl/Wedstrijdprogramma en trainingstijden


Het aankomende wedstrijdprogramma kan je vinden op de pagina Wedstrijdprogramma, of door op de subpagina 'Competitie' van onze teampagina te klikken. De trainingstijden staan op de pagina Trainingsschema vermeld. Wil je weten wanneer je team kantinedienst heeft? Kijk dan op de pagina Bardienst.

 

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!