Sponsor worden - AVV Swift

Sponsor worden

Sponsor worden

Word nu sponsor van AVV Swift!

AVV Swift is een van de oudste voetbalverenigingen in Amsterdam.

Een echte familieclub met meer dan 1.500 leden (jong en oud) midden in Oud-Zuid. 

Voetbal is een sport met een sterk imago. Een uitdagende sport die er voor iedereen is, die verbindt en samenwerking stimuleert.

De voetballers en toeschouwers bij AVV Swift vormen een unieke doelgroep - van de meisjes en jongens in alle jeugdafdelingen, senioren, vriendenteams en veteranen, tot ons topteam in de Hoofdklasse Zaterdag! Wekelijks langs de lijn fanatiek aangemoedigd door familie en supporters.

Wij doen een beroep op jouw steun om onze maatschappelijke rol als brede voetbalclub te kunnen vervullen en te laten groeien!  Je naam als partner aan AVV Swift verbinden is een unieke kans. Want daarmee kies je voor voetbalsponsoring op hoog niveau!

Waarom AVV Swift sponsoren?

 • Iedere week een bereik van bijna 10.000 personen
  Met meer dan 1.500 leden zijn wij een van de grootste verenigingen in Amsterdam op een bijzondere locatie in Oud Zuid. Niet alleen in het weekend, maar ook doordeweeks weten vele kinderen en volwassenen ons complex te vinden voor trainingen, gymlessen, wedstrijden, evenementen & clinics. Allemaal bezoekers die meerdere malen bereikt worden door jouw sponsor-boodschap. In een gemiddelde week bezoeken bijna 10.000 personen ons complex!

 • Het vergroten van uw professionele netwerk
  Vele ondernemers, professionals en directieleden van bedrijven zijn persoonlijk actief bij AVV Swift. Al deze mensen kunnen jouw netwerk vergroten. Bovendien organiseren wij voor onze sponsoren regelmatig activiteiten, zoals het jaarlijkse Business Cup toernooi en informele bijeenkomsten met de Business Club.
   
 • Fiscale Voordelen
  Meestal zijn er mogelijkheden om sponsorkosten in mindering te brengen op de bedrijfswinst. De sponsorcommissie kan jou, desgewenst, informeren omtrent de fiscale mogelijkheden.

 • Oplossingen op maat
  Indien nodig kunnen wij maatwerk bieden, geheel passend bij de wensen en doelstellingen van de onderneming.  Hierbij kun je ook denken aan het gebruiken van ons complex voor bedrijfsevenementen en/of communicatiedoeleinden.

 • De bedrijfsnaam wordt een beetje van ons allemaal!
  Onderzoek wijst uit dat sportsponsoring als erg positief wordt ervaren. Onze leden zien jouw bedrijfsnaam in relatie tot hun sport: de favoriete vrijetijdsbesteding.


Voor ieder budget -groot en klein- hebben wij een oplossing.
Lees meer over de sponsormogelijkheden bij AVV Swift.

Meer informatie?
Neem contact op via: sponsoring@avvswift.nl.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!