Zondag 7

Zondag 7

Troste sponsors van Swift Zondag 7


  Na een prachtig seizoen waarin we net aan geen kampioen zijn geworden, gaat Zondag 7 dit jaar vol voor het kampioenschap in de 4de klasse.

 

Contactpersonen

 

Michel Pattiasina 06-50 41 65 16 sir_pattje@hotmail.com
Dennis Mensen 06-10307183 d.mensen@xs4all.nl

   

Shirtsponsor - Claesen's, Blaauw Advocaten
 

Claesen's is a Dutch designed label. It began in Amsterdam in 1993 when three friends were inspired to create a new underwear brand.The Claesen's range has since expanded from underwear, funwear, sleepwear, swimwear and accessories for Babies, Junior and Senior.  http://www.claesens.com

Blaauw Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. Wij combineren een grondige algemene kennis van het recht met vergaande specialisatie op een aantal deelgebieden. Onze aanpak is persoonlijk, gedegen en we werken snel. Wij denken na over alle commerciële en juridische knelpunten van uw zaak. Daarbij werken we creatief en oplossingsgericht. Onze prijs is – zeker in vergelijking met de grote kantoren – zeer reëel. Mocht u dat wensen, dan kunnen wij (in grotere zaken) met een budget werken waarbij we een inschatting maken van de te verwachten kosten. Dan weet u altijd waar u financieel gezien aan toe bent. http://www.blaauwadvocaten.nl

Mandaat -De perfecte match is people business

Het team

Het vinden van een interim manager is people business. Dit vereist kennis van mensen en van bedrijven. Steeds weer een inschatting maken van kandidaten en de match met een specifiek onderneming.

Dat doen wij niet alleen. Wij werken in een sterk team. Een team met mensen die elkaar aanvullen en versterken. Gedreven professionals die samen een eenheid vormen. Mensen met wie je samen keihard kan werken, maar ook veel plezier kunt beleven.

Zo’n team zijn wij. Wij genieten van onze samenwerking en van het geweldige gevoel wanneer we weer een goede match gemaakt hebben, een oplossing voor een lastig probleem hebben gevonden en onze opdrachtgever meer dan tevreden is.

Dat zijn wij, dat is het team van Mandaat.

 http://www.mandaat.nl/ 

Vooges


Als je bij Vooges het pad afloopt, voel je dat vrije gevoel meteen. Flarden van een relaxed zomermuziekje, geroezemoes, het ruisen van de zee en de geur van goed en lekker eten. Bij Vooges kan het allemaal, dat onderscheidt Vooges van iedere andere strandtent. Vooges is een restaurant aan zee. Lekker ontspannen een dagje op het strand liggen (met of zonder bedje) lekker ijsje halen, drankje doen en naar huis. Maar ook zitten op een lekkere loungebank met een heerlijke maaltijdsalade en een 
goed glas wijn, dat is Vooges vooral. Goed eten op basis van kwaliteitsproducten. De menukaart verandert met enige regelmaat zodat de vaste gast ook verrast blijft. 


http://www.vooges.nl/  http://www.unitedsucces.com/ 


Wedstrijdprogramma en trainingstijden

 

Het aankomende wedstrijdprogramma kan je vinden op de pagina Wedstrijdprogramma, of door op de subpagina 'Competitie' van onze teampagina te klikken. De trainingstijden staan op de pagina Trainingsschema vermeld. Wil je weten wanneer je team kantinedienst heeft? Kijk dan op de pagina Bardienst. Aankomende toernooien voor ieder team staan vermeld op de Toernooien pagina.

 

Aanvangstijden tegenstanders
 

ClubnaamSpeelplaatsTijdstip
- - 15:00 uur
- - 14:00 uur
- - 14:30 uur
- - 11:30 uur
- - 14:30 uur
- - 14:30 uur
- - 14:00 uur
- - 11:00 uur
- - 11:30 uur

 

Nieuws voor dit team

 

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!