Update Zaterdag 1 & 2 staf en selectie

Update Zaterdag 1 & 2 staf en selectie

6 mei 2019 10:00


Het huidige seizoen is nog in volle gang, maar de laatste fase is inmiddels aangebroken. Achter de schermen is de afgelopen weken gewerkt aan de organisatie en invulling van de zaterdag senioren selecties. Graag stellen wij een aantal nieuwkomers aan jullie voor.Staf Zaterdag 1

Rob Prevoo wordt volgend jaar de keeperstrainer voor de keepers van de zaterdagselecties. Wij zijn zeer verheugd dat we een ervaren keeperstrainer als Rob mogen verwelkomen.
Rob en (onze nieuwe hoofdtrainer) Martin kennen elkaar na een kort verleden bij HFC Haarlem. Waar in het verloop van hun beide carrières zij daarna 3 jaar met veel plezier samen hebben gewerkt bij ADO’20. De afgelopen 3 seizoenen was Rob als keeperstrainer werkzaam bij de Dijk. Na enkele mooie jaren is hij toe aan een nieuwe uitdaging en is verheugd met de mogelijkheid bij Swift.
Als klein jongetje woonde Rob in de buurt van Swift en is bekend met de club. Hij is verheugd om zijn 30-jarige ervaring als keeperstrainer, tevens met eigen keeperschool, te delen met Swift en kijkt hij erg uit naar de samenwerking met de staf, voor hem nieuwe spelers en ziet dit als een mooie uitdaging! Hij heeft veel zin in het nieuwe seizoen en kijkt uit naar de positiviteit welke bij Swift aanwezig is.

Nieuwe keeper Zaterdag 1

Naast het aanstellen van Rob Prevoo is er ook een nieuwe eerste keeper in de selectie aanwezig. Virgil Deen komt over van Rijnsburgse Boys waar hij tweede keeper was afgelopen seizoen. Virgil is een zeer talentvolle keeper van 22.
Virgil is blij met de overstap naar Swift en de mogelijkheid om weer volop wedstrijdritme op te doen. Zeker gezien hij na een jaar als tweede keeper graag weer aan spelen toe wilt komen. Hij is bekend met enkele spelers uit de selectie waar hij eerder mee gespeeld heeft. Na een positief gesprek, waarin hij een goed gevoel kreeg over de ambities en de warmte van de club heeft hij zijn jawoord aan Swift gegeven. Wij zijn dan ook verheugd om een talentvolle keeper als Virgil in de selectie voor komend seizoen te hebben.

Trainer Zaterdag 2

In navolging van Zaterdag Heren 1 kunnen we ook melden dat Steve Habeck vanaf komend seizoen de nieuwe trainer is van Zaterdag Heren 2.
Steve kijkt erg uit naar de mogelijkheid om zijn passie voor het coachen en het opleiden van jonge spelers bij Zaterdag Heren 2 in de praktijk te brengen. Steve heeft vele jeugdteams onder zijn hoede gehad en kent al vele spelers en de wegen binnen Swift goed. Naast zijn aanstelling als hoofdcoach van het tweede kijkt hij uit naar de samenwerking met Martin de Groot bij het eerste om zo tot de beste resultaten te komen voor Swift.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!