Zondag 12

Zondag 12

Dit vriendenteam start dit jaar voor het eerst bij Swift, Wij komen allen uit de omgeving van Haarlem en het team bestaat uit voetballers en niet-voetballers. Bij Swift Zondag 12 staat sportiviteit, plezier en vooral respect voor elkaar en voor de tegenstanders voorop!

 

Contactpersonen

 

Thomas Guntenaar 655856522 thomas@guntenaar.org]

  

Shirtsponsor - Claesen's , Blaauw Advocaten
 

Claesen's is a Dutch designed label. It began in Amsterdam in 1993 when three friends were inspired to create a new underwear brand.The Claesen's range has since expanded from underwear, funwear, sleepwear, swimwear and accessories for Babies, Junior and Senior.  http://www.claesens.com

Blaauw Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. Wij combineren een grondige algemene kennis van het recht met vergaande specialisatie op een aantal deelgebieden. Onze aanpak is persoonlijk, gedegen en we werken snel. Wij denken na over alle commerciële en juridische knelpunten van uw zaak. Daarbij werken we creatief en oplossingsgericht. Onze prijs is – zeker in vergelijking met de grote kantoren – zeer reëel. Mocht u dat wensen, dan kunnen wij (in grotere zaken) met een budget werken waarbij we een inschatting maken van de te verwachten kosten. Dan weet u altijd waar u financieel gezien aan toe bent. http://www.blaauwadvocaten.nl


Heeft u interesse om ook broeksponsor van dit team te worden? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsoring@avvswift.nl.


Wedstrijdprogramma en trainingstijden

 

Het aankomende wedstrijdprogramma kan je vinden op de pagina Wedstrijdprogramma, of door op de subpagina 'Competitie' van onze teampagina te klikken. De trainingstijden staan op de pagina Trainingsschema vermeld. Wil je weten wanneer je team kantinedienst heeft? Kijk dan op de pagina Bardienst. Aankomende toernooien voor ieder team staan vermeld op de Toernooien pagina.

 

Downloads

 
  Voorbeeld (pdf, 50Kb)

 

Aanvangstijden tegenstanders
 

ClubnaamSpeelplaatsTijdstip
Buitenveldert 7 Amsterdam 15:00 uur
Adam Seref Spoor 4 Amsterdam 14:00 uur
Chabab 3 Amsterdam 14:30 uur
ABN AMRO 2 Amstelveen 11:30 uur
Nieuw West SV 5 Amsterdam 14:30 uur
Arsenal ASV 8 Amsterdam 14:30 uur
Meer de 7 Amsterdam 14:00 uur
Pancratius 7 Badhoevedorp 11:00 uur
Weesp FC 7 Weesp 11:30 uur

 

Nieuws voor dit team

 

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!