Zondag 6 september 2015: vriendschappelijke wedstrijd

Swift C2 - Zeeburgia C2   2-2

De 1e keer dit jaar dat onze jongens samen een wedstrijd spelen, was tijdens deze vriendschappelijke wedstrijd tegen Zeeburgia C2. Het was een prima begin op deze vroege zondagochtend. In het 1e kwartier werden foutjes achterin bij Zeeburgia door onze jongens snel afgestraft, en stond het dus al snel 2-0. Eigenlijk wel verrassend, want Zeeburgia heeft toch een naam hoog te houden als een van de sterkste clubs van Amsterdam. In de rest van de wedstrijd was Zeeburgia ietsje sterker, maar er waren ook voor Swift goede kansen op doelpunten. Uiteindelijk werd het nog 2-2 en dat was een terechte afspiegeling van de verhoudingen. Al met al was het een leuke, sportieve wedstrijd. Het belooft met dit team een leuk jaar te worden, we zagen bij vlagen goede combinaties, goed voetbal en veel enthousiasme. Op naar een mooi vervolg in de competitite!