Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

> Contactgegevens
> Routebeschrijving auto
 
> Routebeschrijving openbaar vervoer 
> Parkeren met de auto 
Accomodatie 

Tijdelijke aanpassing vanwege COVID-19 (update 24 augustus 2020)

Als gevolg van allerlei verordeningen en maatregelen vanuit de overheid en de gemeente zijn bijzondere maatregelen op het sportpark Olympiaplein van toepassing. In de speciale flyer staat de laatste informatie (hier op te vragen).

! Helaas kunnen wij onze gasten (tegenstanders) en onze eigen leden (team) in het weekeinde geen gelegenheid bieden om zich om te kleden. De relatief kleine kleedruimten en de smalle gangen dwingt ons aan iedereen die komt voetballen te vragen zich thuis om te kleden.

! Als u het clubgebouw binnen gaat dan dient u zich aan te melden en te registreren. Dit doet u door de QR-code te scannen en het daarna volgende invulformulier in te vullen en te versturen. Of door op de flyer uw gegevens in te vullen en in de "corona-bus" te doen.

! Als u in de kantine een consumptie heeft gekocht dan bent u verplicht om te gaan zitten op een stoel, bank of kruk. Indien deze bezet zijn dan gaat u weer naar buiten. Er mogen slechts 100 bezoekers in het clubgebouw. Door de 1,5 meter maatregel ligt dit aantal in de praktijk beduidend lager.

! Neem voor alle zekerheid een paraplu mee. Bij slecht weer (regen-bui) kunnen wij geen onderdak, c.q. schuilgelegenheid in onze accomodatie bieden.

 

Melden bij aankomst

In de bestuurskamer (ingang bij de laatste deur op de begane grond, vanaf de ingang gerekend), vindt u bestuursvertegenwoordiging namens AVV Swift. Uitspelende teams kunnen zich bij aankomst melden bij de terreinbeheer. Die vindt u onderaan de trap naar de kantine, met een balie direct bij de ingang. De terreindienst verwijst u naar uw kleedkamer. Eigendommen kunnen worden opgeborgen in de lockers. Instructie over gebruik kunt u vragen aan de terreindienst.

Kleedkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste etage van ons clubhuis. We hebben drie velden; veld 1 t/m 3 welke voor de jeugdteams nog zijn onderverdeeld: halve velden (A en B) of kwart velden. Al onze velden zijn voorzien van kunstgras. 


De leiders van de teams vullen voorafgaand aan de wedstrijd het wedstrijdformulier in via de voetbalapp. De scheidrechter controleert de (digitale) spelerspassen volgens de richtlijnen van de KNVB en vult na afloop het resultaat in in het wedstijd in via de voetbalapp.

Bij wedstrijden van de jongste jeugd haalt de leiding van het thuisspelende team de materialen t.b.v. de wedstrijd (wedstrijdtas met bal, pilonnen en eventueel hesjes) af bij terreinbeheer. De spelleider zorgt na de wedstrijd voor het doorgevan van de uitslag aan terreinbeheer.

EHBO

Een EHBO-kist ligt in de keuken van onze bar (boven) en een AED (defibrillator) onder de trap bij de hoofdingang.

Sportiviteit en regels

  • Bij Swift beginnen de wedstrijden bij de altijd met een line-up. De teams staan naast elkaar waarna de Swift-spelers langs de bezoekers lopen, hen een hand geven en “een prettige wedstrijd” wensen.

  • Toeschouwers staan tijdens de wedstrijd altijd achter de hekken. Alleen coaches mogen langs het veld opstellen. Scheidsrechters beginnen pas met de wedstrijd nadat aan deze regel gehoor is gegeven.

  • Inspelen/warm-up is toegestaan op de strook tussen clubgebouw en sport/medisch centrum.

  • (Jeugd) Vlak voor de rust haalt een ouder van het Swift-team een kan limonade voor beide teams. Mocht dat onverhoopt worden vergeten dan kunt u dit zelf ook halen bij de de balie van terreinbeheer (direct links bij de ingang naar de kantine van het clubhuis van Swift, onderaan de trap).

  • Voetballers maken fouten en dit geldt ook voor de scheidsrechter en/of grensrechters. Respecteer desondanks altijd arbitrale beslissingen. Ouders, teamleiders en coaches wordt verzocht een voorbeeld hierin te geven voor de jeugd. Verbale of lichamelijke agressie wordt bij Swift niet geaccepteerd.

  • We vragen de coach/teambegeleider na afloop de kleedkamer netjes en schoon achter te laten en deze zo snel mogelijk te verlaten, met het oog op de volgende wedstrijden.


We verheugen ons op uw bezoek en op een sportieve wedstrijd!


Met vriendelijke groet,
Bestuur a.v.v. Swift 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!