Tenue en schoenen - AVV Swift

Tenue en schoenen

Tenue en schoenen

Het AVV Swift tenue bestaat uit een wit voetbalshirt met het verenigingslogo op de rechterborst, navy-blauw short en navy-blauwe voetbalkousen. Het kledingmerk is Nike. Het reserveshirt heeft de navy-blauwe kleur, dat je bij thuiswedstrijden altijd bij je moet hebben.

Iedere speler is verplicht om in het officiele tenue te spelen. De officiele wedstrijd- en trainingskleding van de club zijn te bestellen via de webshop van voetbalshop.nl. 

                                                                            
Een trainingspak of -jas is handig als het wat kouder wordt. Iedereen wordt geacht het Swift trainingspak te dragen, zowel bij wedstrijden als trainingen. In de webshop vind je ook speciale trainingskleding.

Na elke training en wedstrijd (uit en thuis) wordt de speler geacht te gaan douchen. Het is dus raadzaam om altijd een handdoek, zeep en badslippers mee te nemen. Wij vinden douchen met badslippers erg belangrijk vanwege de hygiene.

Elk lid heeft uiteraard ook voetbalschoenen nodig. Het is vooral belangrijk dat deze lekker zitten. Het hoeven geen dure merkschoenen te zijn. Bij de wedstrijden en de trainingen zijn scheenbeschermers verplicht.

Shirtsponsors

Een aantal teams heeft een shirtsponsor. Het logo van de sponsor mag alleen worden geplaatst aan de voorkant van het wedstrijdshirt of inloopshirt en niet achterop, of op de voetbalbroek. Als een team een nieuwe shirtsponsor heeft, meld je dan voor de bestelling en verdere informatie aan bij de Sponsorcommissie (sponsoring@avvswift.nl).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!