Website - AVV Swift

Website

Website

De website van AVV Swift vormt een belangrijk communicatieplatform voor de gehele vereniging. De site is opgebouwd vanuit de eindgebruiker en we hebben getracht om de site gebruiksvriendelijk, volledig, betrouwbaar en voor iedere doelgroep toegankelijk te maken. Per augustus 2016 is de website "responsive" geworden, waarmee deze ook op tablet of smartphone goed leesbaar is.

Het belangrijkste voor een goede website is dat de informatie up-to-date is. Daarvoor zijn wij afhankelijk van alle leden. Iedereen kan een bijdrage aanleveren, of je nu speler bent of begeleider. Elk team heeft het beheer over zijn eigen teampagina en kan deze vullen met berichten voor het team, wedstrijdverslagen, topscorerslijsten, foto's en filmpjes.

Tevens beheren websitecommissie en websiteredactie voor de vereniging het videokanaal Youtube, de Facebook pagina en versturen namens het Bestuur e-mailings naar alle leden.

Heb je (technische) vragen of opmerkingen over de website? Stuur een e-mail naar website@avvswift.nl. Hier kun je ook melding maken van oneigenlijk gebruik van de website of grof of beledigend taalgebruik op één van de (team)pagina's.
 
Wil je een nieuwsbericht of agenda item plaatsen, mail dan de redactie op redactie@avvswift.nl.

Handleiding CMS

Iedere medewerker of beheerder van een teampagina die toegang heeft tot het CMS vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen. > Lees meer

Handleiding e-mail

Medewerkers die een AVV Swift e-mailadres hebben, kunnen hier terecht voor een uitleg over de mogelijkheden. > Lees meer

Contact opnemen

Websiteredactie Bouke Plat redactie@avvswift.nl
Technisch beheer Bert Bokma website@avvswift.nl

 

De commissieleden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!