Wedstrijdzaken - AVV Swift

Wedstrijdzaken

Wedstrijdzaken

Wedstrijdzaken vormt de tussenpersonen tussen de KNVB en de teams van Swift. Zij regelen de veldindeling en plannen competitie- en bekerwedstijden. Voor het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden is een trainer/leider verantwoordelijk, maar dit moet wel in overleg gebeuren met de wedstrijdcommissarissen in verband met de (beperkte) beschikbaarheid van de velden.

Wil je als trainer of teamleider een keer een oefenwedstrijd spelen met je team, heb je vragen over het competitieschema, wil je je competitiewedstrijd uitstellen, of je joker inzetten? Neem voor al dit soort vragen contact op met wedstrijdzaken, via wedstrijdzaken@avvswift.nl.
 
Wedstrijdzaken zal nagaan of het mogelijk is om de oefenwedstrijd plaats te laten vinden (bezetting velden, bezetting kleedkamers). Daarnaast zal wedstrijdzaken afstemmen met de scheidsrechterscoordinator of er een (club)scheidsrechter beschikbaar is en of de kantine open is of kan zijn. Stuur dus een mail naar wedstrijdzaken@avvswift.nl met in ieder geval de volgende informatie: datum, tijd, tegenstander.
 
De velden van AVV Swift worden zeer intensief gebruikt, veel speling is er niet, maar we zullen altijd kijken wat mogelijk is.
 
kunstgrasvelden Swift 

Contact opnemen

Neem direct contact op met een van de commissieleden (bovenste 2 personen) of wedstrijdsecretaris  voor de jeugd via onderstaand e-mailadres.

Wedstrijdzaken Algemeen Thea Verhoeven swift.thea@ziggo.nl
Wedstrijdzaken Algemeen Sylvia Appel sylviadaan@telfort.nl
Wedstrijdsecretaris A/B/C jeugd   wedstrijdzaken@avvswift.nl
Wedstrijdsecretaris D/E/F jeugd   onderbouw@avvswift.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!