Techniek en motoriek trainingen - AVV Swift

Techniek en motoriek trainingen

Techniek en motoriek trainingen

Vanaf het komende seizoen gaan we bij Swift structureel techniek en motoriek trainingen aanbieden op vrijdagmiddag! 

Voor wie?
Alle spelers uit de onderbouw komen hiervoor in aanmerking (O9 t/m O12). We doen dit speciaal voor spelers die wel iets extra's willen doen om beter te worden. 

Waarom is het leuk om hier bij zijn?

Dit is een geweldige kans om je verder te ontwikkelen als speler onder leiding van ervaren trainers. Meer uren maken op het veld helpt om beter te worden. We trainen gefaseerd op verschillende techniek onderdelen met de bal, maar ook op motoriek, snelheid en intensiteit. In een afsluitende partijvorm komen de eerder geleerde dingen terug. 

Eigen keuze
Het is een eigen keuze om hierbij te zijn. Voor sommige kinderen kan drie of vier keer trainen in de week te veel zijn. Er is alle begrip voor als spelers liever andere dingen doen. Op straat voetballen of deelnemen aan andere sporten is ook heel goed voor de sportieve ontwikkeling van een kind. Deelname aan extra trainingen wordt niet meegenomen in beoordelingen. Maar als je inschrijft verwachten we dat je er voor gaat en er iedere training bij bent. 

Wat kost het?
Swift biedt dit gratis aan voor alle onderbouwleden. 

Wanneer is het precies?
De O9/O10 groepen trainen op vrijdag van 16-17u. De O11/O12 groepen trainen op vrijdag van 17u tot 18u. Het eerste blok loopt van vrijdag 22 september t/m vrijdag 20 oktober. Het tweede blok van vrijdag 3 november t/m vrijdag 15 december. Na de winterstop komen er nog twee blokken beschikbaar voor inschrijving. Er zullen aan het einde van ieder blok ook afsluitende activiteiten worden gepland in de vakantie of tijdens een weekend. Daarover later meer. 

Schrijf je hier in! (Deadline inschrijven is 1 augustus)

Swift vrijdag techniek en motoriek trainingen onderbouw

Dit formulier blijft nog geldig tot zondag, 31 december 2023 om 18:00

Voor- en achternaam Swift speler


Seizoen 2023/2024 spelend in team:


Geef aan voor welke periode uw kind mee wilt trainen. Dit kan enkel een periode zijn, maar ook allebei de periodes.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!