Scheidsrechter

Beek, H.J.G.M. van

Accommodatie

Onbekend

Schreven we zaterdag 1 drie weken geleden nog af voor het kampioenschap, na gisteren heeft het team van trainer Dick Krommenhoek evenveel punten als koploper Ajax. Mochten beide teams na de resterende twee wedstrijden nog altijd een gelijk puntenaantal hebben, beslist niet het doelsaldo (in het voordeel van Ajax), maar een beslissingsduel het kampioenschap in de 1e klasse A. Het belooft dus een zinderend slot van de competitie te worden.

Swift stelde gisteren tegen DVVA, net als een week eerder bij de Merinos, pas in de tweede helft de zege veilig. Na een slechte eerste helft, waarin het team met 0-1 achter kwam, scoorden in het tweede bedrijf achtereenvolgens Tobias Kuijvenhoven, Floris Reurts, Minne van Woersem en Vincent Dekker. Toen vervolgens de uitslag van Ajax (5-2 verlies bij Huizen) bekend werd, smaakte de overwinning alleen maar zoeter.

Het was sowieso een mooie dag voor de zaterdagselectie, want voor de overwinning van het eerste wist zaterdag 2 met een 2-1 overwinning op Ajax 2 (in de reserve hoofdklasse A ongeslagen kampioen) door te dringen tot de finale van de KNVB beker voor tweede elftallen. Hierin is de tegenstander Zuidvogels 2, dat uitkomt in de reserve 1e klasse. Namens Swift van harte gefeliciteerd met deze prestatie. Nu nog even die beker binnenslepen...

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!