Scheidsrechter

Smit, J.A.M.

Accommodatie

Onbekend

Op de eerste speeldag won Swift vandaag met 2-0 van Eemdijk. De thuisploeg ging lekker de rust in met een goal (Tijs Boeting) en een rode kaart voor de bezoekers.

Na rust besliste Swift de wedstrijd vroegtijdig doordat Olaf Terhaar op prachtige wijze 2-0 binnenschoot. Wederom was Sil Zijlstra de aangever.

Gesteund door de voorsprong en overtal situatie leek de thuisploeg op weg naar een ruime zege. Doordat de opbouw onzorgvuldiger werd en te gehaast de aanval gezocht werd kon Eemdijk de schade beperkt houden.

Swift gaf drie doelpogingen weg terwijl het zelf 21 keer het vijandelijk doel belaagde. Bogdan Constantin werd uitgeroepen tot man of the Match. Juryrapport: "Hij deed wat hij moest doen."

Volgende week speelt Swift uit tegen CSW. Deze ploeg hield vandaag FC Breukelen op 0-0.