Scheidsrechter

Beelen, P. van

Accommodatie

Onbekend

Na een goed eerste kwartier kwam Swift verdiend op 0-1. Een minuut later kwamen de Merino's voor het eerst voor de goal van Swift en meteen was het raak. Een corner werd bij de tweede paal binnengewerkt.

Swift speelde geconcentreerd verder en creëerde enkele goede kansen. Toch was het tweede moment voor de thuisploeg meteen weer raak. Uit een afgeslagen vrije trap kwam de 2-1 op het bord. Voor rust kon Swift hier geen verandering meer in brengen.

Na de rust was het wederom Swift dat de bovenliggende partij was en doorging waar het gebleven was: kansen creëeren en kansen laten liggen. De merino's gokten op de snelle en slimme voorwaardsen. En niet ten onrechte, na een snelle omschakeling en een misverstand achterin rolde de 3-1 knullig binnen.

De goed ingevallen Enzo Maria bracht de spanning terug in de wedstrijd door in de 75e minuut op aangeven van Bilal el Amrani de 3-2 binnen te schieten. Dit duo zorgde in de slotminuut ook voor de gelijkmaker. Nu was het echter Bilal die afronde en Enzo die klaarlegde.

De vrije trap in blessuretijd mocht er helaas niet meer in en zo bleef Swift steken op 3-3 in Veenendaal.

Volgende week speelt Swift opnieuw een uitwedstrijd. Tegen Roda '46. Er wordt dan om 15.00 uur afgetrapt in Leusden.