Leijdekker, V.

Accommodatie

Onbekend

Na de (on)gelukkige remise in de vorige uitwedstrijd ging Swift voor de tweede week op rij weer op pad. Nu om drie punten bij te schrijven in Leusden tegen Roda '46.

De thuisploeg startte sterk en legde veel energie in de wedstrijd. Swift had het moeilijk en zag na 10 minuten een rood-zwarte alleen voor de keeper komen. Bogdan Constantin kon de bal afremmen maar was voor de rebound verslagen. Gelukkig was Gijs Scheeringa goed doorgelopen en kon hij op de doellijn redding bieden.

Hoewel Swift zich verdedigend enigszins herstelden kon het in de eerste helft aan de bal geen enkele vuist maken. Veel slordigheden volgden elkaar op. 0-0 was de ruststand en daar mochten de bezoekers niet over klagen.

In de tweede helft werd het voor rust ingezette herstel doorgezet. Roda was uitsluitend nog gevaarlijk door dode spelmomenten. Swift zelf creeerde naarmate de wedstrijd vorderde meer overwicht en de bijbehorende kansen. In de laatste tien minuten lag de winst nog voor het grijpen maar Roda hield (terecht) een punt over aan de krachtmeting.

Andere media over deze wedstrijd:
Roda '46
Het Amsterdamsche Voetbal

Volgende week speelt Swift weer thuis. Om 14.30 worden de Zuidvogels ontvangen.

In aanloop naar deze wedstrijd speelt Swift dinsdag 2 oktober thuis om 20.00 uur tegen DWV een oefenwedstrijd.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!