Olympiaplein 31 A
1077CL
AMSTERDAM
tel. 020-6764074

In de allerlaatste seconde gelijkspelen! Het overkwam de zaterdag 1 in de thuiswedstrijd tegen Putten. De bezoekers scoorde in blessuretijd de 2-2 waardoor deze score voor Swift als een zuur gelijkspel voelt.

Met twee rake kopballen was Jelle deze wedstrijd verantwoordelijk voor de Swift productie. Zijn 1-1 en 2-1 verdeelde hij keurig over beide helften, maar door de late tegengoal was het dus helaas niet genoeg voor de volle buit. Met het gelijke spel schiet zowel zaterdag 1 als SDC Putten niet veel op. Beide ploegen moeten namelijk nog steeds ook naar de ploegen onder zich op de ranglijst kijken. Met nog 4 wedstrijden te spelen vinden doet zaterdag 1 dat vanaf plek 10 en Putten vanaf 11.

Aanstaande zaterdag wacht het treffen met AZSV, in Aalten.

De foto bij dit wegartikel komt van de website van SDC Putten.