Route

Route

Bezoekadres AVV Swift
Sportpark Olympiaplein
Olympiaplein 31
1077 CL  Amsterdam

> Meer contactgegevens 

Openbaar Vervoer

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. Op het Olympiaplein zijn de haltes van buslijn 15 en de tramlijn 24. Vanaf deze halte is het slechts drie minuten lopen naar ons clubgebouw. Het NS-station Amsterdam Zuid - WTC is ook op loop afstand gelegen (10 minuten). Vanaf het station vertrekt ook bus 15 naar het Olympiaplein.

Auto vanuit richting Ring West/Den Haag/Haarlem

Neem vanaf de Ring Amsterdam A10 afslag S108. Onderaan de afslag S108 gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Amstelveenseweg op. De weg volgend komt u bij het Olympisch Station (links gelegen). Na de eerste bocht naar rechts gaat u bij de verkeerslichten recht door de Stadionweg op. Na circa 800 meter komt u bij het Olympiaplein en ziet u het sportpark aan uw linkerhand liggen. Ga bij de verkeerslichten links af en u ziet het clubgebouw aan uw linkerhand liggen.

Auto vanuit richting Ring Zuid/Utrecht/Amersfoort

Neem vanaf de Ring Amsterdam A10 afslag S108. Onderaan de afslag S109 gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Amstelveenseweg op. De weg volgend komt u bij het Olympisch Station (links gelegen). Na de eerste bocht naar rechts gaat u bij de verkeerslichten recht door de Stadionweg op. Na circa 800 meter komt u bij het Olympiaplein en ziet u het sportpark aan uw linkerhand liggen. Ga bij de verkeerslichten links af en u ziet het clubgebouw aan uw linkerhand liggen. 

Parkeren bij AVV Swift

Om het gehele sportpark zijn er ruimschoots parkeerplekken aanwezig. Echter dient u wel rekening te houden met het betaald parkeerregime. Van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur tot 21.00 uur dient er betaald te worden (€ 3,50 p/u).

Op 
zaterdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur geldt een parkeertarief van € 0,10 per uur met een maximale parkeertijd van vier uur. Het parkeertarief van € 0,10 geldt voor de parkeerplaatsen rondom het Olympiaplein uitsluitend aan de zijde van INGANG van het sportpark (zie groene arcering op onderstaand kaartje).

Op straat wordt het gebied waar de ’10-centzone’ geldt aangegeven met borden. Voor het rood gearceerde gedeelte op de kaart (overkant van de straat) geldt het parkeertarief van € 0,10 niet. U kunt het beste gebruik maken van de parkeerautomaat voor de ingang van het sportpark


Om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen willen wij u vragen om niet in de aangrenzende woonstraten te parkeren.

Ligging sportpark 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!